Eerste Exemplaar Prinses Imara's haar - kroeshaar is mooi ontvangen!

Het is bijna zo ver op 22 maart komt 'Prinses Imara's haar - Kroeshaar is mooi' uit. Onlangs heb ik het eerste exemplaar ontvangen. Ergens kan ik nog steeds niet geloven dat het resultaat zo goed is geworden, maar hier is mijn boek dan! Ik krijg vaak de vraag hoe alles nou precies in zijn werk is gegaan, dus dat zal ik uitleggen.

Begin januari kreeg ik een go om aan de slag te gaan met het prentenboek. De tekst was bijna zo goed als af, ik moest alleen nog een voorwoord en wat spreads (pagina's) toevoegen. De extra pagina's had ik tijdens een slapeloze nacht bedacht en uiteindelijk uitgewerkt. Vanaf het moment dat ik alle tekst af had kon het illustreren beginnen.

Het eerste wat ik deed was nadenken over de tekenstijl die ik wilde gebruiken en het kleurgebruik. Toen ik goed voor ogen had wat ik wilde, begon het leukste: het ontwerpen van 'Prinses Imara'. Na wat oefenschetsen, ben ik een aantal dagen druk geweest met de illustraties maken. Nadat deze af waren, heb ik ze naar de uitgever gestuurd en vanaf daar zijn zij aan de slag gegaan.

Praktische informatie

Het formaat van het prentenboek mocht ik zelf bepalen. Ik heb gekozen voor 17x17cm dat is klein, maar ligt lekker in de hand. Het doet me denken aan de Nijntje boeken van Dick Bruna. 'Prinses Imara's haar - Kroeshaar is mooi' zal in paperback te verkrijgen zijn. Dit betekent dat het een zacht en flexibel boek is.

Promotiemail

Iedereen die zich heeft aangemeld voor de promomail van Boekscout ontvangt op 22 maart een bericht met informatie over het prentenboek en krijgt de link om 'Prinses Imara's haar - Kroeshaar is mooi' te kopen.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Eerste Exemplaar Prinses Imara's haar - kroeshaar is mooi ontvangen!

Eerste Exemplaar Prinses Imara's haar - kroeshaar is mooi ontvangen!

Prinses Imara's Haar: waar het begon